توضیحات
کتاب الکترونیکی «چگونه هر چیزی را اندازه بگیریم» نوشتهٔ داگلاس هوبارد با ترجمهٔ علیرضا خاکساران و سعید زرگریان و زهرا خانیان در انتشارات آموخته چاپ شده است. داگـلاس هـوبارد بنیانگذار مؤسسهٔ پژوهشی هوبارد و مبــدع روش اقتصــاد اطلاعات کاربردی اســت که به ســازمانهای دولتــی و خصوصــی کمــک میکنــد عدمقطعیت، ریســک، و چیزهایــی را اندازه بگیرند که در نــگاه اول غیرقابلاندازهگیــری بــه نظر میرســند. هوبــارد نویســندهٔ دو کتــاب دیگــر بهنامهــای «ناکامی در مدیریت ریسک» و «ضربان» است.
درباره کتاب چگونه هر چیزی را اندازه بگیریم
داگلاس هوبارد اندازهگیری را اینطور تعریف میکند: بیان کمی کاهش عدمقطعیت بر اسـاس یـک یـا چنـد مشـاهده. اگر قرار اسـت دربارهٔ پذیرش یا رد طرح سـرمایهگذاری تصمیم بگیرید، تصمیم دارید کسـبوکارتان را گسـترش دهیـد ولـی نمیدانید کار درسـتی اسـت یا نـه، میخواهید سـامانهٔ جدیدی را در سـازمانتان راه بیندازید که فکر میکنید کیفیت و بهرهوری را بالا میبرد، و بهطور کلی میخواهید دربارهٔ هر کاری تصمیم بگیرید که عدمقطعیت و ریسـک در پـی دارد، ایـن کتـاب دقیقـاً همان چیزی اسـت که نیاز داریـد، چراکه اگر عدم قطعیت و ریسـکی در کار نباشـد، اصلاً اندازهگیری لزومی ندارد
این کتاب در چهار بخش و چهارده فصل تدوین شده است. عناوین این بخشها عبارتاند از:
بخش نخست: راهکار اندازهگیری وجود دارد.
بخش دوم: پیش از اندازهگیری
بخش سوم: روشهای اندازهگیری
بخش چهارم: ورای مبانی
در بخش نخست نویسنده نشـان میدهـد کـه بـرای هر چیزی راهکار اندازهگیری وجـود دارد. در بخش دوم توضیح میدهـد کـه پیـش از اندازهگیـری چـه کارهایی باید انجام داد، به چه پرسـشهایی باید پاسـخ داد و چرا باید ابتدا تعریف درسـتی از مسـئلهای که قرار اسـت دربارهاش تصمیم بگیریـم ارائـه دهیـم. بخش سـوم با روشها و ابزارهای مختلف اندازهگیری آشـنا میشـویم و در نهایت در بخـش چهـارم، اسـتفاده از ایـن روشها و ابزارها را با مثالهـای واقعی یاد میگیریم.
کتاب چگونه هر چیزی را اندازه بگیریم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به صاحبان کسبوکارها و هرکس که با عدم قطعیت در زندگی مواجه است پیشنهاد میشود.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.